FRUPP Malina - baton liofilizowany 10g

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni robocze
Cena: 2,99 zł 2.99
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

UWAGA! Teraz baton FRUPP Malina w nowej formule - BEZ dodatku CUKRU!

 

Baton malinowy Frupp zawiera aż 36% błonnika.

BEZ dodatku CUKRU!

Bez dodatku tłuszczu i soli!

Odpowiedni dla wegetarian i wegan.

Owocowe źródło antyoksydantów

1 baton = 43 g owoców

Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 30 kcal!

Pyszna i zdrowa przekąska będąca alternatywą dla wysokokalorycznych słodyczy.

Produkt bezglutenowy (PL-064-031).

 

Maliny są bogatym źródłem witamin C, K, B1 i B2, PP, karotenu, błonnika, związków mineralnych, dlatego jak najwięcej malin powinny spożywać osoby cierpiące na anemię. Witamina C, zawarta w malinach wzmacnia układ odpornościowy, sprawia, że lepiej przyswajamy żelazo. Jest również ważnym antyoksydantem. 
Maliny pomagają w oczyszczaniu organizmu z toksyn

Liofilizowany baton malinowy. Produkt bezglutenowy.

Składniki: malina (32%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna – 1256 kJ/ 300 kcal; tłuszcz – 0,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g; węglowodany – 53 g, w tym cukry – 39 g; błonnik – 36 g; białko – 3,2 g; sól* – 0,02 g.

1 baton (10 g) stanowi jedną porcję. 1 baton to 30 kcal.

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).

** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Zawiera naturalnie występujące cukry.

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl