Promocje
FRUPP Jabłko - baton liofilizowany 9g
FRUPP Jabłko - baton liofilizowany 9g

2,60 zł

Cena regularna: 2,89 zł

Najniższa cena: 2,60 zł
szt.
FRUPP Wiśnia - baton liofilizowany 10g
FRUPP Wiśnia - baton liofilizowany 10g

2,60 zł

Cena regularna: 2,89 zł

Najniższa cena: 2,60 zł
szt.
Mieszanka do ciast korzennych 300g
Mieszanka do ciast korzennych 300g

4,99 zł

Cena regularna: 6,69 zł

Najniższa cena: 4,99 zł
szt.
FRUPP Day kostki owsiane - Jagoda i aronia 25 g
FRUPP Day kostki owsiane - Jagoda i aronia 25 g

4,49 zł

Cena regularna: 5,49 zł

Najniższa cena: 5,49 zł
szt.
FRUPP Day kostki owsiane - Jabłko i cynamon 25 g
FRUPP Day kostki owsiane - Jabłko i cynamon 25 g

4,49 zł

Cena regularna: 5,49 zł

Najniższa cena: 5,49 zł
szt.
O firmie
Firma Celiko powstała w 1982 roku i jest firmą z całkowicie polskim kapitałem. Od początku swojej działalności specjalizuje się i doskonali w zakresie produkcji artykułów spożywczych, w szczególności suchych koncentratów spożywczych. Rozpoczęła swoją działalność od trudnej i pionierskiej produkcji, wymagającej ostrych reżimów produkcyjnych – produkcji pełnego asortymentu żywności dietetycznej dla diet eliminacyjnych – między innymi Celiakii.
Dalszy rozwój firmy konsekwentnie prowadził w kierunku produkcji żywności funkcjonalnej tzw. „zdrowej” – opartej na naturalnych dodatkach, którego efektem było powstanie w 1998 roku nowego działu w firmie, zajmującego się produkcją naturalnych dodatków do żywności.
Produkcję naturalnych dodatków do żywności firma opiera na trzech liniach technologicznych:
ciągłej linii produkcyjnej do liofilizacji warzyw i owoców;
dziale produkcji naturalnych dodatków do żywności w formie proszków, opartym na technologii suszenia rozpyłowego;
instalacji do granulacji ciśnieniowej proszkowych dodatków do żywności
Produkcja odbywa się w pełni wystandaryzowanych warunkach, na nowoczesnych liniach technologicznych pod nadzorem wyspecjalizowanej kadry, co gwarantuje osiągnięcie założonych standardów technologicznych i utrzymanie ich. Odpowiedni poziom jakościowy wyrobów pozwala uzyskać konsekwentna polityka firmy w tym zakresie, której efektem było wprowadzenie i ciągłe udoskonalanie stosownych systemów jakościowych (począwszy od wprowadzenia systemu HACCP w dziale dietetycznym w 1997 roku; poprzez wprowadzenie systemów HACCP, ISO 9001 i DS. 3027 oraz zasad GMP i GHP na wszystkich zakładach produkcyjnych; aż do wprowadzenia systemu ISO 22000 w 2006 roku).
Produkcja odbywa się na nowoczesnych liniach technologicznych pod nadzorem wyspecjalizowanej kadry, co gwarantuje osiąganie i utrzymywanie wysokiej i stabilnej jakości wyrobów.

 

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl