Ciasto makaronowe bezglutenowe 200g

Wysyłka w: 48 godzin roboczych
Cena: 2,99 zł 2.99
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0

Opis

Znakomite Ciasto makaronowe Celiko.

Świetnie nadaje się do przygotowania makaronu, naleśników, tortilli, klusek, kopytek i pierogów.

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Produkt bezglutenowy (PL-064-026)

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Przepisy na wykonanie makaronu i tortilli - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie: www.celiko.com.pl/przepisy/

 

Koncentrat ciasta makaronowego w proszku - do przygotowania makaronu, naleśników, tortilli, klusek, kopytek i pierogów. Produkt bezglutenowy.

Składniki: mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, sól.

Może zawierać: soję, mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe.

Wartość odżywcza w 100 g koncentratu:
Wartość energetyczna: 1514 kJ / 362 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,2 g

 

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl