FRUPP Mango-Marakuja-Marchew - baton liofilizowany 10g
Opis
NOWOŚĆ!
Baton FRUPP Mango-Marakuja-Marchew - BEZ dodatku CUKRU!
Baton mango z marchwią i marakują zawiera aż 28% błonnika.
BEZ dodatku CUKRU!
Bez dodatku tłuszczu i soli!
Odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Idealne połączenie - mango + marakuja!
1 baton = 34 g owoców
Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 34 kcal!
Pyszna i zdrowa przekąska - alternatywa dla wysokokalorycznych słodyczy i słonych przekąsek.
Produkt bezglutenowy (PL-064-114).
Liofilizowany baton mango z marchwią i marakują. Produkt bezglutenowy.
Składniki: mango (27 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe i warzywne [ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok z marchwi (5,7 %), zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z marakui (4,3 %)], inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna – 1441 kJ/ 343 kcal; tłuszcz – 0,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g; węglowodany – 68 g, w tym cukry – 51 g; błonnik – 28 g; białko – 1,9 g; sól* – 0,08 g.
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
1 baton (10 g) stanowi jedną porcję. 1 baton to 34 kcal.
Zawiera naturalnie występujące cukry.