Ciasto drożdżowe bezglutenowe 200g

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni robocze
Cena: 3,89 zł 3.89
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Pyszne Ciasto drożdżowe Celiko.

TERAZ NOWA RECEPTURA I OPAKOWANIE!

  • świetnie nadaje się do przygotowania słodkich ciast drożdżowych - ciast z owocami, bab i babeczek, drożdżówek, pączków, racuchów.
  • szybkie i łatwe w przygotowaniu
  • odpowiednie dla wegetarian i wegan
  • produkt bezglutenowy (PL-064-024)

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Przepisy na wykonanie ciast - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie: www.celiko.com.pl/przepisy/

 

Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówek, pączków i racuchów. Produkt bezglutenowy.

Składniki: mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia ziemniaczana modyfikowana, glukoza, drożdże suszone 3%, sól.

Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartość odżywcza w 100 g koncentratu:
Wartość energetyczna: 1520 kJ / 363 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 5 g
Białko: 3,8 g
Sól: 0,29 g

 

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl