FRUPP Gruszka-cynamon - baton liofilizowany 10g
Opis
NOWOŚĆ!
Baton FRUPP Gruszka-cynamon - BEZ dodatku CUKRU!
Baton brzoskwiniowy zawiera aż 28% błonnika.
BEZ dodatku CUKRU!
Bez dodatku tłuszczu i soli!
Odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Idealne połączenie - gruszka i cynamon!
1 baton = 43 g owoców
Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 34 kcal!
Pyszna i zdrowa przekąska - alternatywa dla wysokokalorycznych słodyczy i słonych przekąsek.
Produkt bezglutenowy (PL-064-113).
Liofilizowany baton gruszkowy z cynamonem. Produkt bezglutenowy.
Składniki: gruszka (38 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, cynamon w proszku (1,7 %), substancja żelująca: pektyny.
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna – 1418 kJ/ 337 kcal; tłuszcz – 0,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g; węglowodany – 68 g, w tym cukry – 49 g; błonnik – 28 g; białko – 1,0 g; sól* – 0,1 g.
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
1 baton (10 g) stanowi jedną porcję. 1 baton to 34 kcal.
Zawiera naturalnie występujące cukry.