
Babka bezglutenowa 300g
Cena regularna:
towar niedostępny






Opis
NOWOŚĆ!
Doskonała Babka bezglutenowa Celiko.
- znakomity, klasyczny smak babki
- odpowiednia dla wegan
- łatwa i szybka w przygotowaniu
- produkt bezglutenowy (PL-064-115)
- wykonasz z niej także wyśmienity keks lub pyszne muffinki
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Przepisy na wykonanie Babki piaskowej i Babki marmurkowej - znajdziesz na opakowaniu.
Koncentrat ciasta w proszku do wypieku babki, keksa i muffinek. Produkt bezglutenowy.
Składniki: cukier, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, błonnik z cykorii, aromat, regulator kwasowości: difosforany; sól, substancja spulchniająca: węglany sodu.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza | w 100 g koncentratu: |
Wartość energetyczna: | 1533 kJ / 361 kcal |
Tłuszcz: | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
Węglowodany: | 87 g |
w tym cukry: | 35 g |
Błonnik | 2,3 g |
Białko: | 1,7 g |
Sól: | 0,31 g |