Chleb ryżowy - bezglutenowy 400g
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Wyśmienity Chleb ryżowy Celiko
TERAZ W NOWYM OPAKOWANIU!
- świetnie nadaje się do przygotowania chleba, bułek, pyz drożdżowych i pizzy
- szybki i łatwy w przygotowaniu
- odpowiedni dla wegetarian i wegan
- produkt bezglutenowy (PL-064-022)
Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Przepis na wykonanie chleba lub bułek oraz pizzy - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie: www.celiko.com.pl/przepisy/
Koncentrat chleba ryżowego w proszku do przygotowania chleba, bułek, pyz drożdżowych i pizzy. Produkt bezglutenowy.
Składniki: skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa (30%), glukoza, substancja zagęszczająca: guma guar, drożdże suszone, sól.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza | w 100 g koncentratu: |
Wartość energetyczna: | 1424 kJ / 340 kcal |
Tłuszcz: | 0,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,1 g |
Węglowodany: | 78 g |
w tym cukry: | 4,8 g |
Białko: | 3,0 g |
Sól: | 1,8 g |